Senior Accountmanager - Finance

Omschrijving

Ben jij een toe aan de volgende stap in je carrière? Heb jij een affiniteit met finance en wil je werken bij  een grote IT-dienstverlener? Lees dan even verder, want dit kan dé uitdaging zijn waar jij naar op zoek bent. Onze opdrachtgever, een specialist in applicatiebeheer, management van infrastructuren en high tech engineering, is op zoek naar een ervaren Accountmanager die zich met klantontwikkeling binnen de finance sector bezig gaat houden. Denk hierbij aan banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen.


Als Senior Accountmanager ga je naast het onderhouden van bestaande klanten, ga je je ook bezig houden met New Business. Jij weet als geen anders hoe je je relatienetwerk moet gaan onderhouden en verder uitbouwen. Als een echte hunter ga je proactief op zoek naar opdrachten, je scoort veel afspraken bij je klanten en prospects en je weet hoe je de behoefte van de klant moet achterhalen om die vervolgens te kunnen vertalen naar de dienstverlening van onze opdrachtgever. Kortom het is een rol met veel vrijheid, waarbij je de kans krijgt om volledige regie in handen in nemen als het gaat om het onderhouden van je klantrelaties. Wil je meer weten over deze functie? Solliciteer dan direct! 


Wat hebben wij jou te bieden als Senior Accountmanager? 

  • Werken bij een grote IT-dienstverlener, met een platte bedrijfscultuur. 
  • Interne en externe opleidingen en trainingen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. 
  • Jij kunt ook rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching om zo jouw ambities waar te maken. 
  • Naast een aantrekkelijk salaris kun jij rekenen op een bijdrage in een persoonlijk budget voor de aanschaf van zaken zoals een IPad, telefoon maar ook boeken. 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou als Senior Accountmanager? 

  • Jij beschikt over hbo/wo- werk- en denkniveau 
  • Jij hebt aantoonbare ervaring in zakelijke ICT dienstverlening
  • Jij hebt aantoonbare verkoopervaring in complexere verkoopomgeving 
  • Jij beschikt over een goed netwerk bij de opdrachtgevers binnen IT

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!