} catch(err) { if(typeof Raven !== "undefined") { Raven.captureException(err) } }

Sales Professional

Omschrijving

Ben jij een ambitieuze Sales Professional die op zoek is naar een tweede stap in zijn of haar carrière? Ben jij resultaatgericht en wil jij verantwoordelijk zijn voor het hele salesproces? Dan hebben wij goed nieuws! Voor een contentmanagement specialist in Leiden zijn wij op zoek naar een Sales Professional die naast het binnenhalen van interessante klanten en prospects zich ook bezig gaat houden met het onderhouden van goede relaties met bestaande klanten. Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf die zijn klanten helpt met het maken, beheren en migreren van online content. Klinkt dit als dé perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer direct en groei mee met deze ambitieuze organisatie.

 

 

Wat ga je doen als Sales Professional?

Als Sales Professional ben jij in eerste instantie verantwoordelijk voor het generen van interessante sales leads en het binnenhalen van nieuwe klanten. Hierbij krijg je de kans om zelf na te denken over de manieren waarop nieuwe klanten en prospects op een creatieve manier benaderd kunnen worden. Om de dienstverlening van onze opdrachtgever te leren kennen en te begrijpen ga jij zelfstandig de markt bewerken en acquisitie te plegen, zodat jij klaargestoomd wordt om zelfstadig je klanten en prospects te bezoeken om nog beter in staat te zijn de wensen en behoeften van klanten en prospects te achterhalen. Naast het binnenhalen van nieuwe klanten ben jij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van bestaande markten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten, omdat je als geen ander weet wat er in de markt speelt.

 

Wat hebben wij jou te bieden als Sales Professional?

  • Zelfstandige rol waar jij verantwoordelijk bent voor het hele salesproces, waar jij binnen een paar maanden klaargestoomd wordt om naar “buiten” te gaan.
  • Werken in een jonge en ambitieuze organisatie dat volop in ontwikkeling is.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal bij deze organisatie, en daarom kun je rekenen op veel trainingen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk zodat jij het beste uit jezelf en je carrière kunt halen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden met een goed salaris en een aantrekkelijk bonusmodel.
  • Ook kun je rekenen op gezonde lunch, fruit, bootcampsessies.
  • Maar ook leuke bedrijfsuitjes naar Mallorca of Ibiza zijn geen uitzondering bij deze opdrachtgever.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou als Sales Professional?

  • Je bent hbo- of wo- afgestudeerd en jij hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring, het liefst in een vergelijkbare rol en omgeving.
  • Je bent gericht op resultaat en wordt enthousiast van uitdagende targets.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met “online” markt.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als schrift.


Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!