Recruitment Stagiair

Omschrijving

Ben jij een HBO student en wil jij je ontwikkelen in een recruitment functie? Ben je op zoek naar een stage waarin je van A tot Z meewerkt binnen het recruitment-team? Wil jij je inzetten om de perfecte collega te vinden voor zowel NEXOR als onze opdrachtgevers? Durf je zelf initiatieven te nemen en doelen te stellen? Werk jij gestructureerd, nauwkeurig en efficiënt? Heb jij humor, zelfspot en weet je als geen ander hoe je mensen moet enthousiasmeren? Dan zijn we benieuwd naar jou en willen we zo snel mogelijk kennis maken.

 

Over NEXOR

NEXOR People is gespecialiseerd in het detacheren, werven en selecteren van commercieel talent. Wij rekruteren het beste sales en marketing talent en leiden hen op, laten hen werkervaring opdoen en ontwikkelen hen verder tot de meest succesvolle young professionals van de toekomst! In NEXOR Projects verzorgen we, met een gedreven team van professionals, inside sales, marketingcampagnes en leadgeneratie projecten voor onze opdrachtgevers.

 

Hoe ziet jouw recruitment stage eruit?

Binnen NEXOR werk je direct mee met het recruitment team waar jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Als stagiair houd je je bezig met het vinden en winnen van mogelijke sollicitanten voor NEXOR. Je houdt je onder andere bezig met het searchen van potentiële sollicitanten, het beoordelen van CV’s en motivatiebrieven, het screenen van sollicitanten na het eerste telefoongesprek. Daarnaast maak je afspraken met sollicitanten, voer je sollicitatiegesprekken en regel je de ‘recruitment’ agenda tussen de sollicitanten, opdrachtgevers en accountmanagers. Niet alleen het vinden en winnen van sollicitanten is belangrijk voor je, want als stagiair(e) speel je een belangrijke rol in het gehele bemiddelingsproces van kandidaten. 

Vereisten

Wat voor stagiair(e) zoeken wij?

Je bent enthousiast en toont interesse voor/in mensen en je kunt gemakkelijk communiceren op verschillende niveaus. Daarnaast wil je er alles aan doen om de beste kandidaten te vinden met het uitgangspunt om deze young professionals te plaatsen bij onze opdrachtgevers. Op deze manier breng je de toegevoegde waarde van de sollicitant over bij organisaties in verschillende sectoren.


 • HBO student;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je bent een doorzetter, ondernemend en proactief;
 • Je kunt nauwkeurig werken;
 • Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen;
 • Je bent professioneel;
 • Je bent energiek en leergierig.

Wat wij bieden? 

Je wordt betrokken bij alle recruitmentactiviteiten, waarin je alle facetten van het vak leert. Daarnaast word je goed begeleid om je zelf samengestelde doelstellingen te behalen. Je krijgt de ruimte om zelf beslissingen te nemen en mee te denken aan verschillende bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden wij:

 • Een ondernemende werkomgeving;
 • Nadruk op persoonlijke ontwikkeling; 
 • Een dynamisch, enthousiast en jong team; 
 • Je ontvangt een passende stagevergoeding; 
 • De mogelijkheid om na je studie jouw carrière bij NEXOR te beginnen

Sollicitatieprocedure 

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar nleenen@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!