Recruiter

Omschrijving

Ben jij een gedreven en enthousiaste recruiter die graag een bijdrage levert aan de carrière van ambitieuze young professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor een continu instroom van het talent in de zorg en publieke sector. En dat doe je niet zo maar, want je weet als geen ander hoe je je creativiteit moet inzetten om het talent aan jou en de organisatie te binden. Klinkt dit als een perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer direct en ga aan de slag als recruiter!


Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is dé match maker tussen hoogopgeleide en ambitieuze young professionals met de toonaangevende opdrachtgevers in de zorg en publieke sector. Met meer dan 10 jaar ervaring en meerdere prijzen voor de beste Uitzendondernemer behoort onze opdrachtgever tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Als jij aan de slag gaat bij de deze opdrachtgever kun jij rekenen op veel training zodat jij je kunt blijven ontwikkelen maar ook op leuke uitjes en weekendjes weg met het team. 


Wat ga jij doen als recruiter? 

Je bent creatief, hebt altijd je pitch klaar en weet hoe je ieder individueel talent zowel aan jou als aan de organisatie moet binden. Jij schrijft leuke en pakkende vacatureteksten, bedenkt leuke campagnes om kandidaten te vinden. Maar je voert ook sollicitatiegesprekken met de kandidaten, zowel telefonisch als op kantoor. Dit doe je echter niet alleen, je werkt namelijk veel met een van de accountmangers om samen successen te behalen. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het inzetten en ontwikkelen van professionals! Naast het contact met de kandidaten en professionals heb jij ook contact met klanten zodat jij beter weet welk talent bij ze past! Kortom, het is een uitdagende functie voor een proactieve recruiter zoals jij! 


Wat hebben wij jou te bieden als recruiter? 

 • Werken bij dé arbeidsbemiddelaar in de zorg en publieke sector
 • Voldoende interne doorgroeimogelijkheden
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Een goed marktconform salaris aangevuld met een bonusregeling
 • Een scala aan vakinhoudelijke trainingen, waarin je wordt opgeleid tot toprecruiter met kennis van de markt en van het vak.
 • Een team vol jonge, gedreven én gezellige professionals

Vereisten

En wat verwachten we van jou?

 • Je bent resultaatgericht, ambitieus en barst van de energie
 • Je bent creatief en weet de recruitmenttools en kanalen perfect in te zetten
 • Je bent een echte speurder; je weet als geen ander waar je jouw talenten kan vinden
 • Je hebt minimaal hbo-werk- & denkniveau en 0–3 jaar ervaring als recruiter
 • Je woont in de omgeving van ons kantoor in Rijswijk en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen via tel. +31347 – 35 88 80 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!