} catch(err) { if(typeof Raven !== "undefined") { Raven.captureException(err) } }

Recruiter

Omschrijving

Heb jij ervaring in recruitment? Wil je werken in een groeiende organisatie waar sales, marketing en recruitment samenkomen en ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Word dan onze collega en breng onze recruitmentafdeling to the next level.

 

Over NEXOR

NEXOR People is gespecialiseerd in het detacheren, werven en selecteren van commercieel talent. Wij rekruteren het beste sales-, marketing- en recruitmenttalent en leiden hen op, laten hen werkervaring opdoen en ontwikkelen hen verder tot de meest succesvolle young professionals van de toekomst! In NEXOR Projects verzorgen we, met een gedreven team van professionals, inside sales, marketingcampagnes en leadgeneratie projecten voor onze opdrachtgevers.

 

Als recruiter bij NEXOR werk je voor toonaangevende opdrachtgevers die op zoek zijn naar jonge en ambitieuze sales, marketing en recruitment professionals. Met jouw kennis, ervaring en creativiteit weet jij precies waar jong talent zich bevindt en weet jij professionals aan jou en onze organisatie te binden. Jij gaat onder andere met professionals in gesprek om achter te komen wie ze zijn, waar ze van dromen en wat hun wensen en ambities zijn. Bij NEXOR gaat het niet om een perfect cv, want wij focussen ons liever op de personen achter het cv en waar de professional naar toe wilt met zijn of haar carrière. Na een sollicitatiegesprek blijf je betrokken in het hele bemiddelingsproces waarbij je een goede relatie opbouwt met onze NEXORIANEN. Dat is natuurlijk niet alles, want bij NEXOR krijg je de kans om op strategisch niveau mee te denken, zodat wij als organisatie ons kunnen blijven ontwikkelen en verder kunnen groeien. Jij denkt onder andere mee over de optimalisatie en verbetering van onze wervingsprocessen, want met jouw ervaring weet jij als geen ander wat er op de arbeidsmarkt speelt en hoe je de wervingsactiviteiten daarop moet aanpassen. En niet alleen NEXOR rekent op jouw kennis en expertise maar ook onze opdrachtgevers die behoefte hebben aan advies zodat ook zij optimaal hun wervingsprocessen kunnen inrichten. Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe recruiter!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende baan bij een jong en dynamisch bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat.
 • Werken in een team vol jonge, gedreven én gezellige professionals.
 • Werk voor onze toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en help ze zowel bij het vinden van nieuwe collega's als het inrichten van hun recruitmentproces.
 • Een scala aan trainingen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie.
 • Een goed marktconform salaris aangevuld met een bonusregeling.


Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een (HR gerelateerde) hbo of wo-opleiding afgerond.
 • 1 tot 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in (commerciële) arbeidsbemiddeling.
 • Je bent creatief en innovatief in het zoeken naar mogelijkheden om de beste talenten te vinden.
 • Je weet de juiste instrumenten in te zetten om de beste professionals te vinden en te winnen.
 • Ervaring met social media marketing is een pré.
 • Een representatieve persoonlijkheid met een flinke dosis mensenkennis en inlevingsvermogen.
 • Communicatief vaardig, zowel in spreken en schrijven.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar en bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: professioneel, winterhard, gedreven, ondernemend, leergierig, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot.

 

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag!