Junior Sales

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vliegend start van je carrière? Heb jij een commerciële drive en ben jij op zoek naar een informele organisatie waar je de kans krijgt om kennis en ervaring op te doen? Dat komt goed uit, want onze opdrachtgever is op zoek naar een ambitieuze en gedreven Junior Sales ter versterking van de salesafdeling. Onze opdrachtgever is een grote speler in de IT, die gespecialiseerd is in het leveren van geavanceerde IT-infrastructuren. Denk hierbij aan datacenter- en workspace oplossingen.


Wat ga jij doen als Junior Sales? 

Jouw taak is om je collega’s van het sales en marketing team te helpen om de gezamenlijke doelen te halen. Je voelt je als een vis in het water in het commerciële proces waarin je allerlei activiteiten onderneemt richting (potentiële) klanten, opdrachtgevers en partners. Je bent gedreven en enthousiast met een proactieve en sales gerichte aanpak. Je vindt het leuk om klanten actief te benaderen, kansen te signaleren en daar resultaatgerichte acties op uit te zetten. Samen met marketing zet je sales campagnes op, stel je offertes op en volg je zoveel mogelijk leads op om nieuwe klanten te genereren. Kortom, het is een uitdagende startersfunctie waarbij de kans krijgt om veel te leren maar vooral jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een ambitieus en groeiend bedrijf! Klinkt dit als een perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan direct en start je commerciële carrière hier. 

 

Wat hebben wij jou te bieden als Junior Sales? 

  • Een uitdagende startersfunctie met veel verantwoordelijkheden bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren. 
  • Werken in een team vol ambitieuze en gezellig collega's met een "Work hard, play hard" mentaliteit. 
  • Deelname aan talloze trainingen, waaronder onze Sales Academy. 
  • Daarnaast kun jij rekenen op een goed salaris tussen €2200,- en €2500,- en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Dit verwachten wij van een Junior Sales? 

  • Ervaring is niet nodig, je moet vooral graag willen leren;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Vermogen om sterke en duurzame relaties te ontwikkelen;
  • Je bent in staat om mensen te overtuigen;
  • Uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke communicatie.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!