Commercieel Traineeship

Omschrijving

Heb jij net (of bijna) een commerciële hbo- of wo-opleiding afgerond? Droom jij van een carrière als sales-, accountmanager of marketeer, maar krijg je bij sollicitaties steeds te horen dat je geen relevante of onvoldoende werkervaring hebt? Dan is het Commerciële Traineeship van NEXOR absoluut wat voor jou! In een half jaar leer je alles over het b2b sales- en marketingvak, doe je werkervaring op en boost je jouw CV. En dat in ruil voor een marktconform salaris, leuke secundaire arbeidsvoorwaarden en... baangarantie!


Een traineeship is niet te vergelijken met een stage. Als trainee ga je (part- of fulltime, afhankelijk van je eigen beschikbaarheid) aan de slag bij NEXOR (Vianen, Utrecht) of bij één van onze opdrachtgevers. Je werkt in en met een getalenteerd team vol jonge en gedreven commerciële, sales én marketing, collega's die even ambitieus zijn als jij. Je doet dagelijks werkervaring op bij een van onze opdrachtgevers, waar je de kans krijgt om je carrière daar voort te zetten of je doet werkervaring op in projecten en campagnes die wij voor klanten doen. Jij maakt als professional het verschil en voorziet jouw klanten van advies (kennis) en ondersteuning (vaardigheden)! 


NEXOR Academy

Als Trainee leer je iedere woensdagavond verder in de NEXOR Academy, waar je in 15 vakinhoudelijke trainingen alles leert over het vak: van leadgeneratie tot deal closing en van inbound marketing tot consultancy skills, je kunt het zo gek niet bedenken. Naast de theoretische kennis die je opdoet, ga je ook in de praktijk aan de slag, want wij zij er bij NEXOR van overtuigd dat je daar het meest van leert! Na een half jaar ben je gecertificeerd young professional en kan jij gaan werken bij en voor één van onze opdrachtgevers. Je profiteert van ons grote aanbod van job opportunities en carrièrekansen bij toonaangevende bedrijven in Nederland!


Salaris en baangarantie

Gedurende jouw periode als Trainee verdien je gewoon een marktconform salaris (tussen €2.000,- en €2.500,-). Na het behalen van jouw certificaat profiteer je als professional van ons grote aanbod van jobopportunities en ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers in Nederland. Kortom: dit traineeship is een boost voor jouw commerciële carrière en CV!


Dit krijg je van ons:

 • Een marktconform salaris (tussen €2.000,- en €2.500,-)
 • 15 vakinhoudelijke avondtrainingen in de NEXOR Academy
 • Relevante werkervaring en een boost voor jouw CV en carrière 
 • Persoonlijke ontwikkeling en coaching van een senior professional 
 • Baangarantie: profiteer van ons grote aanbod van jobopportunities


  Vereisten

  Dit verwachten wij van jou:

  Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak en hebt maximaal twee jaar werkervaring. Dit hoeft wat ons betreft niet eens een commerciële studie of werkervaring te zijn, zolang jij maar zeker bent van jouw toekomst en ambitie in het vak. Het is voor ons (en onze opdrachtgevers) wél van belang dat je tenminste 2 dagen per week beschikbaar bent. Verder beschik je over onze kernwaarden: professioneel, winterhard, ondernemend, leergierig, gedreven, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot.


  Sollicitatieprocedure

  Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!