} catch(err) { if(typeof Raven !== "undefined") { Raven.captureException(err) } }

Accountmanager

Omschrijving

Ben jij niet per se op zoek naar een nieuwe baan, maar ben je wel toe aan een volgende stap in jouw commerciële carrière? Kom dan werken bij NEXOR! We zijn per direct op zoek naar accountmanagers voor meerdere opdrachtgevers verspreid over het hele land. Dus wil je een rol waarbij je verantwoordelijk bent voor het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van klantrelaties dan zijn we op zoek naar jou! Ben je nieuwsgierig naar ons portfolio van klanten en opdrachtgevers? Kijk dan op www.nexor.nl/referenties/.


Wie is NEXOR?

NEXOR is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van jong sales talent die aan het begin staan van hun B2B sales carrière. Al meer dan 14 jaar leveren we succesvol Young Professionals en al meer dan 500 oud collega’s zijn hier het bewijs van. Onze praktijkervaring leert dat met name jong talent, zoals jou prioriteit geeft aan ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit kan bij NEXOR, want naast de werkervaring die je opdoet in de rol als account manager wordt je opgeleid bij onze interne Sales Academy.  


Hoe ziet jouw agenda er uit?

Oké, klinkt leuk! Maar wat ga je dan precies doen? Als Accountmanager ziet jouw agenda er ongeveer zo uit:

Je begint de dag om 8.30 uur met een heerlijk kopje koffie (of thee) samen met jouw collega’s op kantoor. Halverwege het tweede "bakkie" check je jouw mailbox en reageer je alvast op de meest urgente zaken. De rest zal even moeten wachten, want om 11.00 uur heb je een kennismakingsgesprek gepland staan bij een nieuwe klant in Amsterdam. Je gaat langs om de wensen van de klanten boven water te krijgen en te vertalen naar een passende oplossing. Heb jij even mazzel dat deze partij midden in het centrum zit, want dan kan je direct daarna even lunchen in die hippe nieuwe tent aan de Herengracht. Vervolgens ga je terug naar kantoor en schrijf je het financiële en inhoudelijke voorstel. 's Middags Skype je met 3 van je bestaande (grote) klanten om de relatie goed te onderhouden. Toevallig weet je dat Rick net terug is van zijn vakantie naar de Bahama's en je grijpt deze kans aan om ook op sociaal gebied even bij te kletsen. Einde dag trek je de stoute schoenen aan, pak je de telefoon en ga je op zoek naar potentiële klanten en opportunities op de markt. Met succes, want de eerste afspraak voor volgende week is alweer gemaakt! De dag is voorbij gevlogen, voor je het weet sta je met een goudgele rakker op de vrijmibo. 

Vereisten

Het ideale profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Professionele instelling met een representatieve en commerciële persoonlijkheid
 • Iemand met zelfvertrouwen, zonder arrogant te zijn
 • Communicatieve vaardige jongeman of -dame, zowel in spreken en schrijven
 • Iemand die initiatief toont en graag wil presteren
 • Woonachtig in één van deze regio’s: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: professioneel, winterhard, gedreven, ondernemend, leergierig, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot


Ons aanbod

 • Leuke job bij een van onze opdrachtgevers. 
 • Een prima marktconform salaris (afhankelijk van je leeftijd en werkervaring).
 • Doorgroeimogelijkheden: de accountmanager van nu is de sales manager van de toekomst
 • NEXOR Sales Academy, inclusief waardig account manager certificaat (mooi voor op je CV) en de mogelijkheid om je te laten registeren in het Nationaal Sales Register.
 • Een team vol jonge, gedreven én gezellige professionals.


Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in de geschetste vacature? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature, werken bij NEXOR of voor één van onze opdrachtgevers? Neem dan contact op met Natalia Leenen tel. +31 (0)347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. We hopen jou snel te zien!