Accountmanager - Bedrijfssoftware

Omschrijving

Sta jij aan het begin van jouw commerciële carrière en wil je werken in een internationaal bedrijf waar je de kans krijgt om je zelf te ontwikkelen tot een succesvolle sales professional? Heb jij affiniteit met IT of business software? Solliciteer dan direct voor deze gave sales job!

Onze opdrachtgever, een internationale leverancier van ERP- en bedrijfssoftware is op zoek naar meerdere ambitieuze Junior Accountmanagers die het sales team kunnen versterken. Als Junior Accountmanager geef je klanten advies over innovatieve softwareoplossingen. Hierbij bij jij verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand, waarmee je een langdurige relatie probeert op te bouwen en waar jij verantwoordelijk bent voor cross- en upsell van producten en diensten van onze opdrachtgever. Maar dat is niet alles, want naast het beheren van bestaande klanten ga jij op zoek naar nieuwe klanten waar jij door middel van onder andere productdemonstraties prospects enthousiast probeert te maken, maar jij wordt ook uitgedaagd om met innovatieve deal constructies te bedenken en prospects op een creatieve manieren te benaderen. 

 

Over onze opdrachtgever: leverancier van ERP- en bedrijfssoftware 

Onze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware waarmee organisaties eenvoudig, snel en effectief veranderingen door kunnen voeren. Denk hierbij aan ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties waarmee de organisaties in verschillende sectoren eenvoudig, snel en effectief kunnen werken. Wil je werken in een internationale omgeving met genoeg doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend bedrijf? Solliciteer direct voor deze functie! 

 

Wat hebben wij jou te bieden als Junior Accountmanager?

 • Werken in een internationale omgeving met ambitieuze collega's
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal
 • Aantrekkelijk salaris tussen €2000,- en €2500,- aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Vakinhoudelijke sales trainingen in onze Sales Academy

Vereisten

Wat verwachten wij van jou als Junior Accountmanager?

 • Je hebt een HBO werk en denkniveau met een commerciële achtergrond
 • Je hebt affiniteit met IT / Business Software
 • Je wilt samen met je collega’s je doelen bereiken en vieren
 • Je bent jong, gedreven en representatief
 • Je werkt graag samen met collega's aan het behalen van resultaat 
 • Commerciële ervaring in b2b verkoop is een pré

Sollicitatieprocedure

Lijkt het jou leuk om (nieuwe) klanten te informeren en adviseren over innovatieve business software? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Dit mag uiteraard ook met jouw LinkedIn-profiel, graag zelfs! De sluitingsdatum voor deze vacature Na een selectie op basis van jouw CV en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking in te plannen. Dus, waar wacht je nog op? Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor één van onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen via tel. +31 (0)347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.