} catch(err) { if(typeof Raven !== "undefined") { Raven.captureException(err) } }

Accountmanager - Automotive

Omschrijving

Als je voor onze opdrachtgever, één van de grootste advertentieplatforms binnen de automotive, gaat werken dan kijk je vanaf je werkplek uit op het IJ van Amsterdam. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen pipeline, waarbij jouw focus ligt op het opbouwen én onderhouden van relaties met klanten. Ben jij enthousiast, ijverig, zelfstandig en krijg je een kick van het behalen van targets? Solliciteer dan direct om aan de slag te gaan bij deze gave opdrachtgever. 


Wat ga jij doen als Accountmanager?

Onze opdrachtgever is al ruim vijftien jaar hét advertentieplatform voor nieuwe en tweedehands auto’s op de Nederlandse markt. Dankzij onze opdrachtgever zijn autobedrijven beter in staat om een grote groep autoverkopers te bereiken. Als Accountmanager ga jij met prospects en klanten in gesprek om de advertentiemogelijkheden te bespreken en hen te adviseren. Aan jou de taak om met jouw enthousiasme de mogelijkheden met potentiële klanten te bespreken en uiteindelijk een passend aanbod te verkopen. Als Accountmanager ben jij voor autobedrijven een zeer waardevolle gesprekspartner, omdat als jij geen ander weet wat er in de autobranche en online media speelt. Je bent een onderdeel van een jong, fris en enthousiast team met een "work hard, play hard" mentaliteit, maar jij krijgt ook genoeg ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en initiatief te nemen. Maar dat is niet alles, want naast telefonisch contact met klanten krijg jij als Accountmanager de mogelijkheid om klanten en prospects te bezoeken om goede relaties te onderhouden. Een diverse job dus! 

 

Wat bieden wij je als Accountmanager?

 •  Werken in een team vol jonge, enthousiaste en ambitieuze collega's.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen.
 • Een salaris die passend is bij jouw ervaring.
 • Maar je kunt ook rekenen op prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals extra vakantiedagen of een sportabonnement. 
 • Een heerlijke lunch met vers fruit, broodjes en de allerlekkerste koffie.

Vereisten

Wat verwachten we van jou als Accountmanager?

 • Naast een afgeronde hbo opleiding, heb jij minimaal een jaar commerciële ervaring.
 • Je toont initiatief, bent proactief en toont lef (zowel individueel als in het team).
 • Je zorgt er voor dat potentiële en nieuwe klanten, tevreden en vaste klanten worden.
 • Je werkt resultaatgericht en hebt de drive om deals te sluiten.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in spreken als schrijven.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: professioneel, winterhard, gedreven, ondernemend, leergierig,          tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen (recruiter) via tel. +31347 – 35 88 80 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!