Traineeship Sales & Accountmanagement

Omschrijving

Heb jij net (of bijna) een commerciële hbo- of wo-opleiding afgerond? Droom jij van een carrière als sales of accountmanager, maar krijg je bij sollicitaties steeds te horen dat je geen relevante of onvoldoende werkervaring hebt? Dan is het Traineeship Sales & Accountmanagement van NEXOR absoluut wat voor jou! In een half jaar leer je verder, doe je werkervaring op en boost je jouw CV. En dat in ruil voor een marktconform salaris, leuke secundaire arbeidsvoorwaarden en... baangarantie!


Een traineeship is niet te vergelijken met een stage. Als trainee ga je (part- of fulltime) aan de slag bij NEXOR (Vianen, Utrecht). Je werkt in en met een getalenteerd team vol jonge en gedreven commerciële, sales én marketing, collega's. Je doet dagelijks werkervaring op in projecten en campagnes die wij voor klanten doen. Jij maakt als professional het verschil en voorziet jouw klanten van advies (kennis) en ondersteuning (vaardigheden)!


NEXOR Sales Academy

Als trainee leer je op woensdagavond verder in onze Sales Academy, waar je in 15 inhoudelijke trainingen alles leert over het salesvak. Na een half jaar ben je gecertificeerd sales professional en kan jij gaan werken bij en voor één van onze opdrachtgevers. Je profiteert van ons grote aanbod van jobopportunities en carrièrekansen bij toonaangevende bedrijven in Nederland!


Persoonlijke ontwikkeling

Na een kennismaking en intake bij ons op kantoor, kan je gevraagd worden om een assessment af te leggen. Hierbij kijken we of je beschikt over "the big five" sales competenties en of jouw profiel matcht met onze kernwaarden en dat van onze opdrachtgevers. De resultaten hiervan vormen de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Tijdens het traineeship krijg je persoonlijke begeleiding van een senior sales coach en volg je coachingsessies.


Salaris en baangarantie

Gedurende jouw periode als trainee verdien je gewoon een marktconform salaris (tussen €2.000,- en €2.250,-). Na het behalen van jouw certificaat profiteer je als professional van ons grote aanbod van jobopportunities en ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers in Nederland. Kortom: dit traineeship is een boost voor jouw commerciële carrière en CV!


Dit krijg je van ons:

  • Een marktconform salaris (tussen €2.000,- en €2.250,-)
  • 15 vakinhoudelijke avondtrainingen in onze Sales Academy
  • Relevante werkervaring en een boost voor jouw CV en carrière 
  • Persoonlijke ontwikkeling en coaching van een senior professional 
  • Certificering en registratie in het Nationaal Sales Register 
  • Baangarantie: profiteer van ons grote aanbod van jobopportunities

Vereisten

Dit verwachten wij van jou:

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak en hebt maximaal twee jaar werkervaring. Dit hoeft wat ons betreft niet eens een commerciële studie of werkervaring te zijn, zolang jij maar zeker bent van jouw toekomst en ambitie in het salesvak. Het is voor ons (en onze opdrachtgevers) wél van belang dat je tenminste 2 dagen per week beschikbaar bent. Verder beschik je over onze kernwaarden: professioneel, winterhard, ondernemend, leergierig, gedreven, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot.