Traineeship Sales & Accountmanagement

Omschrijving

Heb jij een (commerciële) hbo of wo-opleiding afgerond, of rond jij deze binnenkort af? Weet jij zeker dat je een commerciële carrière wilt of droom je al lang van een baan als commercieel medewerker binnen- of buitendienst, (inside) sales representative, consultant of (junior) accountmanager? Dan is ons Traineeship Sales & Accountmanagement absoluut wat voor jou, want dat is leren, werken én geld verdienen tegelijkertijd! Oh, en hadden we al gezegd baangarantie?


Hoe werkt het?

Als sales trainee komen je werken bij een zeer commercieel gedreven organisatie en in en met een getalenteerd team van young professionals die elke dag het verschil (willen) maken voor onze klanten en hun opdrachtgevers. Lijkt dit je wel wat? Meld je dan nu aan voor dit uitdagende en energieke traineeship bij NEXOR. Middels een gecertificeerd opleidingsplan van 6 maanden ontwikkel je jezelf sales rookie tot (junior) accountmanager en sales pro!


Sales Academy

Na jouw aanmelding nemen wij binnen 48-uur contact met je op om een kennismaking en intake met je in te plannen bij ons op kantoor in Vianen (Utrecht). Hierbij kijken we of je over ‘the big five’ sales competenties beschikt en of je een match hebt met zowel onze kernwaarden als die van onze opdrachtgevers. De resultaten vormen tevens de basis voor jouw persoonlijke ontwikkel- en opleidingsplan.


Vervolgens start je als sales trainee met onze Sales Academy: een traject van 15 vakinhoudelijke commerciële trainingen die je op woensdagavond bij NEXOR op kantoor volgt. Naast de opleiding start je met het opdoen van werkervaring in de dagelijkse praktijk. Dit doe je bij NEXOR op de werkvloer, voor verschillende projecten en opdrachtgevers. In combinatie met persoonlijke coaching en begeleiding van senior professionals worden jouw sales skills en vaardigheden klaargestoomd voor certificering en een succesvolle commerciële carrière bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Hier kan je tijdelijk (detachering) of (deta)vast gaan werken!


Marktconform salaris en baangarantie

Het traineeship van NEXOR is niet te verwarren met een stage. Als trainee leer je dagelijks, doe je werkervaring op als professional (boost je CV!) én verdien je gewoon een marktconform salaris. Na het behalen van jouw certificaat profiteer je als sales professional van ons netwerk vol mooie jobopportunities. Kortom: ons traineeship is een investering in jouw toekomst én een boost voor je carrière. Ideaal voor als je net bent afgestudeerd en je nog aan het oriënteren bent op de (commerciële) banenmarkt!


Dit krijg je van ons:

 • Een intake, assessment en jouw persoonlijke ontwikkelplan
 • Vakinhoudelijke avondtrainingen in onze Sales Academy
 • Relevante werkervaring en ontwikkeling van jouw sales skills
 • Persoonlijke begeleiding en coaching van een senior professional
 • Certificering en registratie in het Nationaal Sales Register
 • De start van jouw commerciële carrière bij één van onze opdrachtgevers

Vereisten

Dit verwachten wij van jou:

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak en hebt maximaal twee jaar werkervaring. Dit hoeft wat ons betreft niet eens een commerciële studie of werkervaring te zijn, zolang jij maar zeker bent van jouw commerciële toekomst en ambitie in het salesvak. Het is voor ons sales traineeship wél van belang dat jij tenminste twee dagen per week beschikbaar bent. Verder:


 • Werk je graag doel- en resultaatgericht
 • Beschik je over een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar ben je niet arrogant
 • Ga je er altijd vol voor en ben je een echte doorzetter
 • Ga je na 9 keer ‘nee’, toch de 10e keer nog steeds voor een ‘ja’
 • Ben je communicatief vaardig, zowel qua spreken en schrijven
 • Kan je je vinden in onze kernwaarden: professioneel, winterhard, ondernemend, leergierig, gedreven, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot