Stage HR & Recruitment

Omschrijving

Ben jij een HBO student en wil jij je ontwikkelen in een recruitment functie? Ben je op zoek naar een derdejaars stage waarin je van A tot Z meewerkt binnen het HR-team? Durf je zelf initiatieven te nemen en doelen te stellen? Werk jij gestructureerd, nauwkeurig en efficiënt? Wil jij je inzetten om de perfecte collega te vinden voor zowel NEXOR als opdrachtgevers van NEXOR? Heb jij humor, zelfspot en heb je charisma? Dan zijn we benieuwd naar jou en willen we zo snel mogelijk kennis maken.


Hoe ziet jouw stage eruit?

Binnen NEXOR werk je direct mee met het HR/Recruitment team waar jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Als stagiair houd je je bezig met het vinden en winnen van mogelijke sollicitanten voor NEXOR. Je houdt je onder andere bezig met het searchen van potentiële sollicitanten, het beoordelen van CV’s en motivatiebrieven, het screenen van sollicitanten na het eerste telefoongesprek. Daarnaast maak je afspraken met sollicitanten, voer je sollicitatiegesprekken en regel je de ‘recruitment’ agenda tussen de sollicitanten, opdrachtgevers en accountmanagers. Niet alleen het vinden en winnen van sollicitanten is belangrijk voor je, je neemt ook deel aan verschillende overleggen. Je wordt dus niet alleen binnen HR/Recruitment betrokken maar ook met alle andere afdelingen van het bedrijf!

Vereisten

Wat voor stagiair(e) zoeken wij?

Je bent enthousiast en toont interesse voor/in mensen en je kunt gemakkelijk communiceren op verschillende niveaus. Daarnaast wil je er alles aan doen om de beste kandidaten te vinden met het uitgangspunt om deze young professionals te plaatsen bij onze opdrachtgevers. Op deze manier breng je de toegevoegde waarde van de sollicitant over bij organisaties in verschillende sectoren.


 • HBO student;
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je bent een doorzetter, ondernemend en proactief;
 • Je kunt nauwkeurig werken;
 • Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen;
 • Je bent professioneel;
 • Je bent energiek en leergierig.


Wat wij bieden?
Je krijgt de mogelijkheid om naast je stage ons NEXOR Academy programma te volgen waarin je
wordt opgeleid tot Young Recruitment Professional. Je leert hierin alle facetten van het vak. Daarnaast word je goed begeleid om je zelf samengestelde doelstellingen te behalen. Je krijgt de ruimte om zelf beslissingen te nemen en mee te denken aan verschillende bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden wij:


 • Een ondernemende werkomgeving;
 • Nadruk op persoonlijke ontwikkeling; 
 • Een dynamisch, enthousiast en jong team; 
 • Je ontvangt een passende stagevergoeding; 
 • Je krijgt de kans om mee te beslissen.


Over NEXOR

NEXOR ondersteunt (b2b) sales- en marketingafdelingen met new business, omzetgroei en sales effectiviteit. Daartoe adviseren en implementeren we bewezen sales methodieken en brengen we de juiste young sales professionals en (online) marketeers op de juiste plaats, tijdelijk of vast. NEXOR is een snelgroeiende organisatie, meer informatie over NEXOR vind je op www.nexor.nl.


Sollicitatieprocedure 

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!