Junior Accountmanager

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een specialist in het ontwikkelen van bedrijfskritische interactieve applicaties en website, zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager die onder begeleiding van ervaren accoutnmanagers verantwoordelijk is voor het werven van nieuwe klanten en projecten. Ben jij net afgestudeerd en heb jij affiniteit met de IT? Ben jij initiatiefrijk en wil je een functie waarbij je veel vrijheid krijgt om eigen klanten en projecten te werven?  Dan ben jij de junior accountmanager waar wij naar op zoek zijn. 


Over onze opdrachtgever

Passie voor webtechnologie zit in het bloed van deze opdrachtgever en door middel van technologische web-oplossingen probeert deze opdrachtgever een bijdrage te leveren aan het succes van zijn klanten. Naast het werven van nieuwe klanten ben jij als junior accountmanager ben jij ook verantwoordelijk voor het verbeteren van de online presence van de opdrachtgever, organiseren van events en het opzetten van sales campagnes. 

Dus wil je een mooie start van jouw commerciële carrière? Zoek dan niet verder en solliciteer direct. 


Wat bieden wij onze junior accountmanagers? 

  • Werken op een hip kantoor in Amsterdam met leuke en gezellige collega's.
  • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in het sales vak. 
  • Dynamische werkomgeving waarin je iedere dag gemotiveerd wordt om jouw doelstellingen te behalen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Wat vragen wij van onze junior accountmanager? 

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Affiniteit met IT en webtechnologie
  • Je bent commercieel, analytisch, zorgvuldig en vasthoudend
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden


Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!