Inside Sales Executive

Omschrijving

Als  Inside Sales Executive bij NEXOR ben je absoluut niet bang om de telefoon te pakken. Sterker nog: jij belt continu prospects en leads met maar één doel, namelijk het maken van een bezoekafspraak. Dit doe je voor één of meerdere van onze opdrachtgevers. Het kan dus ook zijn dat je per dag belt voor een andere propositie, met een andere pitch en doelstelling. Zo kan het zijn dat je belt om een (online) demo in te plannen, inschrijvingen voor een evenement te genereren, digitale orders aan te nemen of om bezoekafspraak in te plannen voor een accountmanager. Ook kan het zijn dat je digitaal of telefonisch research doet ter actualisering, verrijking en het uitbouwen van het CRM of de database van een klant. 


Door middel van telefonische acquisitie en leadgeneratie lever je direct of indirect een bijdrage aan de new business, omzet- en groeidoelstellingen van onze klanten. Hoe leuk is het als één van jouw opdrachtgevers je belt om je te bedanken en feliciteren met de deal die uit één van de door jou gemaakte afspraken is gesloten? Juist, heel leuk. En nog veel leuker is misschien wel dat we alle (kleine of grote) successen samen vieren. Zo is het einde van de werkdag of -week vaak (dubbel) feest!

Vereisten

Wie zoeken we?

 • Een dame of heer die minimaal 8 uur per week beschikbaar is
 • Een commerciële en representatieve persoonlijkheid
 • Iemand die competitief is en graag presteert
 • Een resultaat- en target gedreven persoon
 • Een doorzetter, ook als je als je al 10 keer 'nee' hebt gehoord\
 • Een communicatief vaardige dame of heer

Wil je deze job graag combineren met een andere baan? Of het moeder- of vaderschap? Geen probleem, want wij zijn flexibel als jij dat ook bent!


Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van jouw inzetbaarheid een contract voor x uur en bepaalde tijd
 • Een goed marktconform salaris met aanvullende bonussen 
 • Een uitdagende baan in een team vol gedreven collega's
 • Gratis deelname aan de 15 vakinhoudelijke trainingen van de NEXOR Sales Academy
 • Mogelijkheden om een (klein) team aan te sturen en young professionals te begeleiden

Wat voor jou? Of ken je misschien wel iemand die hier dé geschikte kandidaat voor is? Reageer dan direct! Vandaag solliciteren is morgen beginnen!


Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!