Dromen waarmaken? Kom werkenbijnexor.nl!

Omschrijving

Bij NEXOR zijn we 24/7 op zoek naar commercieel talent: professionals die wel van een uitdaging houden. Wij werven, selecteren en detacheren accountmanagers, marketeers en recruiters voor en bij opdrachtgevers door heel Nederland. Ons eigen kantoor zit in Vianen (Utrecht) en ook daar zoeken wij regelmatig versterking voor het sales-, marketing- en recruitmentteam. Met elkaar verrichten wij op projectbasis namelijk ook werk voor onze opdrachtgevers. Zo helpen wij met telesales, leadgeneratie, inbound marketing en wervingscampagnes. Alles voor onze klanten en opdrachtgevers en alles met én door onze professionals!


En wat kan jij dan zoal voor ons of voor onze opdrachtgevers gaan doen?

Jij droomt van een succesvolle commerciële carrière. Of nou ja, eigenlijk wel van meer dan alleen een carrière. Je wilt graag een goed salaris verdienen, leuke dingen doen en kopen wat je graag wilt hebben. Kortom: jij wilt dromen waarmaken. En daar gaan wij je bij helpen! 


Bij NEXOR zoeken wij professionals voor toonaangevende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierbij moet je denken aan (inside) sales reps, (junior) accountmanagers, commercieel medewerkers, maar ook e-mail, content, database marketeers én recruiters. Als je bij NEXOR solliciteert, dan kijken wij of jouw profiel, opleiding en werkervaring matcht met dat van onze opdrachtgevers. Is dit het geval? Dan willen wij zelf, maar ook onze opdrachtgever(s), graag kennis met je maken! Dit doen we bij ons op kantoor in Vianen. Vervolgens zullen we je gaan voorstellen aan onze opdrachtgever. Is die net zo enthousiast als wij dat zijn? Dan ga jij aan de slag als sales, marketing of recruitment professional en ben jij de volgende succesvolle NEXORIAAN!


What's in it for you?

Voor niets gaat de zon op, dat snappen wij ook, daarom bieden we onze collega's het volgende:

  • Een startsalaris tussen €2.000,- en €2.500,- (afhankelijk van jouw profiel en werkervaring)
  • Een auto van de zaak (wij rijden in gave witte NEXOR Peugeots 108)
  • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak
  • Een (interne) opleiding, zodat jij jouw skills en vaardigheden kunt blijven ontwikkelen
  • Een boost voor jouw commerciële carrière en CV
  • Een jong team vol enthousiaste en gedreven collega's
  • Gezelligheid voor, tijdens en na het werk (ook wij houden van een borrel en etentje op z'n tijd)

Vereisten

Dromen waarmaken? Kom werkenbijnexor.nl!

Naast het bovenstaande bieden wij ook toffe secundaire arbeidsvoorwaarden! Zo geven wij namelijk in de maanden maart, april, mei en juni onze "dromen waarmaken" bonus weg: een budget van maar liefst €1.000,- (netto) als je bij NEXOR of voor één van onze opdrachtgevers komt werken! Dit budget is vrij te besteden. Waaraan? Denk bijvoorbeeld aan die droomreis die je al zo lang wilt maken, tickets voor jouw favoriete festival, de high tech gadget waarvoor je al zo lang aan het sparen bent of wat dacht je van een jaar lang gratis sporten bij een all-inclusive gym? Je kunt het zo gek niet bedenken!


Klik hier om de actievoorwaarden te lezen >>


Hoe doe je mee? 

Hier is eigenlijk maar één manier voor: solliciteer op jouw droombaan! Dus: waar wacht je nog op?