Commercieel Medewerker

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke en klantgerichte commercieel medewerker. Ben jij gericht op het behalen van resultaat en ben jij prima in staat om zelfstandig te werken? Heb jij passie voor muziek en wil je dat de muziekauteursrechten goed gewaarborgd blijven? Dan ben jij dé commercieel medewerker waar wij naar op zoek zijn! 


Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor het informeren van bedrijven over muziekauteursrechten. Dit doe je door met jouw enthousiasme en overtuigingskracht bedrijven en organisaties actief te benaderen om ze te informeren en uiteindelijk ook om hen te stimuleren om licenties af te sluiten. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan direct voor deze functie! 


Wat hebben wij jou te bieden? 

  • Een marktconform salaris
  • 15 vakinhoudelijke avondtrainingen in onze Sales Academy
  • Relevante werkervaring en een boost voor jouw CV en carrière 
  • Persoonlijke ontwikkeling en coaching van een senior professional 

Vereisten

Dit vragen wij van jou:

Je beschikt over MBO / HBO werk- en denkniveau en jij hebt maximaal twee jaar werkervaring. Dit hoeft wat ons betreft niet eens een commerciële studie of werkervaring te zijn, zolang jij maar zeker bent van jouw toekomst en ambitie in het salesvak. Het is voor ons (en onze opdrachtgevers) wél van belang dat je tenminste 2 dagen per week beschikbaar bent. Verder beschik je over onze kernwaarden: professioneel, winterhard, ondernemend, leergierig, gedreven, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot.Wat vragen wij van jou?


Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!