Accountmanager New Business

Omschrijving

Heb jij een passie voor sales en wil je werken in een team vol gedreven en energieke collega’s bij een jong en hip bedrijf in Amsterdam? Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en solliciteer snel! 

Onze opdrachtgever organiseert zowel nationaal als internationaal interessante events waar grote ICT dienstverleners en adviseurs “gematcht” worden aan de directieleden en strategische besluitvormers van toonaangevende organisaties over de hele wereld. Wil je ICT dienstverleners en adviseurs helpen om de juiste contacten te leggen met interessante prospects om hun kans op succesvolle deals te vergroten? Dat komt goed uit want onze opdrachtgever is op zoek naar een accountmanager new business die alles uit de kan wil halen om goede relaties op te bouwen met ICT dienstverleners. 


Ben jij een persoon met een positieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden? En wil je werken bij een snel groeiend bedrijf waar je met je collega’s over de hele wereld aan het succes van dit bedrijf wit werken? Aarzel dan niet en reageer op deze uitdagende en dynamische rol!


Wat hebben wij jou te bieden? 

  • Werken in een internationale omgeving in een team vol gedreven en enthousiaste collega’s
  • Uitdagende en dynamische functie
  • Werken bij een bedrijf waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris tussen €2600,- en €3200,- en een aantrekkelijke bonusregeling
  • Daarnaast kun je rekenen op leuke incentives zoals tripjes naar Barcelona, Dubai en Lapland

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding (een dienstverlenende opleiding is een pré)
  • Je hebt een passie voor sales en jij hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een commerciële functie
  • Je hebt van nature en een positieve houding en uitstekende sociale vaardigheden
  • Jij bent en resultaat- en target gedreven persoon

Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!