Account Executive

Omschrijving

Wil jij werken als Account Executive voor een zeer succesvolle scale-up die niet alleen jouw ontwikkeling mogelijk maakt, maar ook die van tienduizenden andere professionals? Aarzel dan niet en reageer op deze uitdagende en dynamische rol!


Over de job: een unieke sales job waarbij de leads je worden aangereikt!

Deze sales job is echt uniek! Waarom? Omdat het een junior rol betreft waarbij de leads je worden aangereikt! Je maakt een vliegende start met een pipeline die continu wordt aangevuld door het development team van onze opdrachtgever. Als Account Executive heb je dan namelijk de focus op het allerbelangrijkste: klanten binnenhalen. Ben jij bereid om alles te geven, de gestelde targets te overtreffen en deze scale-up naar 'the next level’ te brengen? Dan ben jij dé sales professional die we zoeken!


Over onze opdrachtgever: een leverancier van leeroplossingen voor iedereen!

Onze opdrachtgever biedt via een platform hoogwaardige online trainingen op allerlei vakgebieden aan. Stuk voor stuk gericht op professionals. of die nu 21,35 of 54 zijn. Van timemanagement tot debatteren, van snellezen tot beïnvloeden en inspirerend leiding geven. Deze partij is het ‘Netflix voor online bedrijfstrainingen’ en haar doel is zoveel mogelijk professionals met de leeroplossingen te laten groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Naast online trainingen biedt deze, award winnende scale-up, ook de benodigde software om zelf aan de slag te gaan met het maken van online trainingen en het leergedrag van de medewerkers te managen.


Dit krijg je van ons:

 • Een zeer aantrekkelijk startsalaris én bonusschema
 • Gratis vakinhoudelijke sales trainingen in de NEXOR Academy
 • Een reiskostenvergoeding of een lease auto van de zaak
 • Relevante werkervaring en ontwikkeling van jouw sales skills
 • Persoonlijke begeleiding van een senior sales coach
 • Een unieke en uitdagende baan bij een award winnende scale-up in Amsterdam
 • Een informele werksfeer in een jong team van gedreven collega's (met borrels en teamuitjes)
 • Dé boost van jouw commerciële carrière en CV!

Vereisten

Dit verwachten wij van jou:

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak en hebt maximaal twee jaar werkervaring. Dit hoeft wat ons betreft niet eens een commerciële studie of werkervaring te zijn, zolang jij maar zeker bent van jouw commerciële toekomst en ambitie in het salesvak. Het is voor ons wél van belang dat jij tenminste vier dagen per week beschikbaar bent. Verder:


 • Werk je graag doel- en resultaatgericht
 • Beschik je over een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar ben je niet arrogant
 • Ga je er altijd vol voor en ben je een echte doorzetter
 • Ga je na 9 keer ‘nee’, toch de 10e keer nog steeds voor een ‘ja’
 • Ben je communicatief vaardig, zowel in spreken als schrijven
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: professioneel, winterhard, gedreven, ondernemend, leergierig, tikkie brutaal, betrouwbaar, humor en zelfspot


Sollicitatieprocedure

Ben jij een geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Na een selectie, op basis van jouw LinkedIn profiel (of CV) en motivatie, nemen wij contact met je op om een kennismaking en intake in te plannen. Meer informatie over deze vacature of wil je weten hoe het is om te werken bij NEXOR of voor onze opdrachtgevers? Bel dan met Natalia Leenen, Head of Recruitment, via tel. +31347 – 35 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@nexor.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!